La Junta Local Fallera de Bétera va procedir ahir dissabte, 27 de novembre, a realitzar l’acte d’imposició de bandes a les Falleres Majors de Bétera, Carla López i Capella Ángeles Valls i Aparísi.

L’acte es va dur a terme al Students Resort Mas Camarena and Sports Centre.

D’aquesta manera, a Carla i  Ángeles se’ls va imposar la banda com a màximes representants de les Falles 2022 de Bétera. Cal recordar que el seu regnat faller hauria de haver-se dut a terme el passat 2020, però la pandèmia provocada per la Covid-19 ho va impedir.

Carla té ara uns 13 anys i pertany a la Falla Gran Via del Sud. Des de la seua primera comunió, tenia ben clar que volia ser Fallera Major del seu poble.

Cal mencionar que Carla va formar part de la Cort d’Honor Infantil de la xiqueta Carla Gelde i Granell l’any 2019. En aquest nou exercici faller tindrà més responsabilitat i molts més actes als quals acudir.

 

Per la seua banda,  Ángeles és fallera de la Falla Gran Via del Sud des que era ben menuda. Fa uns 37 anys que és fallera de la Falla del Sud.

En l’any 1993 fou Fallera Major Infantil de la citada comissió, després la seua filla va ser en l’any 2016 i el seu fill fou President Infantil en l’any 2019. Després de viure aquells moments tan especials i màgics per a tota la família, ser la representant de les Falles de tot un poble suposa un gran salt per a ella.

L’arribada de les Falleres Majors de Bétera, dels màxims representants de Junta Local Fallera i de les cinc comissions falleres de Bétera va estar amenitzada per la colla de tabal i dolçaina “Xé què Burrà”. L’acte, presentat per Mari Carmen Sánchez, va començar amb la benvinguda a l’estendard de Junta Local Fallera i la Reial Senyera, per la qual es van posar en peu tots els allí presents.

Seguidament, es va demanar la presència de la Fallera Major Infantil, Carla López i de la Fallera Major, Mª Ángeles Valls. Una vegada dalt l’escenari, La colla “Xé què burrà” i els cantadors de Cant d’estil, Marisé de Monteolivet, Toni Vega i el versador Salvador López els van oferir unes peces dedicades a elles. Seguidament, va arribar el moment de la imposició de les bandes. Posteriorment, va pujar la mantenidora de l’acte, la Fallera Major de València de l’any 2018, Rocío Gil.

Després de les paraules de Rocío Gil, va arribar el torn de Carla López i de Mª Ángeles Valls. Les dues falleres majors van brindar als allí presents unes paraules molt emotives i boniques. Carla i MªÁngeles van rebre també a les Falleres Majors i Presidents de les cinc comissions de Bétera (Falla L’Albereda, Falla La Barraca, Falla Carraixet, F.G.V. Est i F.G.V. Sud).

A continuació, oferim un vídeo de l’acte:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia