(E.P).La Guàrdia Civil d’Almussafes ha detingut a un home de 35 anys i a una dona de 31 anys acusats de presumptes delictes d’estafa i d’usurpació d’estat civil per estafar més de 3.500 euros en lloguers d’habitatges vacacionals. A més, els agents també investiguen a una altra dona de 39 anys per un delicte d’estafa. L’operació es va iniciar el mes d’agost passat després de la recepció d’una denúncia interposada en el Lloc de la Guàrdia Civil d’Almussafes en la qual el perjudicat manifestava haver sigut enganyat en intentar llogar un apartament vacacional a Cullera. La víctima va pagar 400 euros en concepte de reserva d’un apartament vacacional que havia localitzat a través d’una pàgina web.

Després de les diferents gestions policials, els agents van localitzar als autors dels fets en la localitat valenciana de la Pobla de Vallbona, segons l’Institut Armat en un comunicat.

El ‘modus operandi’ consistia a publicar anuncis per a l’arrendament d’apartaments turístics a través d’una pàgina web. Per a això, utilitzaven fotografies fictícies d’habitatges inexistents o anunciaven el seu propi habitatge en la qual residien com a ocupes.

Posteriorment, contactaven amb els interessats, sol·licitant-los el pagament d’un senyal o fiança en concepte de reserva. Una vegada les víctimes realitzaven el pagament mitjançant bizum o transferències bancàries, no tornaven a contactar amb ells. Amb aquestes estafes, els ara arrestats haurien obtingut un benefici de més de 3.500 euros.

Finalment, els agents han detingut a un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola, per tres delictes d’estafa i dos delictes d’usurpació d’estat civil, i a una dona de 31 anys, de nacionalitat espanyola, per nou delictes d’estafa i un delicte d’usurpació d’estat civil.

Les diligències han sigut posades a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Carlet.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia