Des de l’àrea municipal d’Educació de l’Ajuntament de Bétera s’ha posat en marxa un Programa de Cursos i Tallers d’Enriquiment Personal, que s’impartiran al Centre Municipal de Formació de Persones Adultes, situat a l’av. València, 26.

Les sol·licituds d’inscripció ja es poden presentar al Consistori de Bétera, c/ José Gascón Sirera, núm. 9 fins al 13 de desembre (tots dos inclosos), de dilluns a divendres en horari de 09.00 a 1400 hores i dimecres per la vesprada de 17.00 a 19.30 hores, o bé, per la seu electrònica, accedint a la web de l’Ajuntament www.betera.es i fer el tràmit des de la Seu Electrònica: https://sta.betera.es/sta/Relec/CatalogBrowse.

A partir dels resultats de l’Enquesta efectuada per conèixer els interessos de les persones interessades en els programes d’Enriquiment Personal proposats pel Centre Municipal de Formació de Persones Adultes s’ha preparat i presentat una proposta formativa per a aquest curs amb la informació de la durada, horari i calendari per a cadascuna de les
propostes. S’assenyala el nombre màxim i mínim d’admissió per curs i taller. Quan el nombre d’inscripcions supere el màxim d’admissió, es constitueix una llista d’espera. Quan no s’arribe al mínim d’inscripcions, quedarà cancel·lat.

Tota aquesta informació detallada es pot trobar en el següent enllaç: https://www.betera.es/pagina/convocatorias-convocatories-cmfpa.

D’altra banda, també des de l’àrea municipal d’Educació de l’Ajuntament de Bétera i Gabinet Psicopedagògic Municipal, s’ha posat en marxa un Programa d’acompanyament per a l’educació familiar: Fase 1, que s’impartiran al Centre Municipal de Formació de Persones Adultes, situat a l’av. de l’Oest, 24.

Les sol·licituds d´inscripció es poden presentar al Consistori de Bétera, c/ José Gascón Sirera, núm. 9 fins al 13 de desembre (tots dos inclosos), de dilluns a divendres en horari de 09.00 a 14.00 hores i dimecres per la vesprada de 17.00 a 19.30 hores, o bé, per la seu electrònica, accedint a la web de l’Ajuntament www.betera.es i fer el tràmit des de la Seu Electrònica: https://sta.betera.es/ sta/Relec/CatalogBrowse

Tota aquesta informació detallada es pot trobar en el següent enllaç: https://www.betera.es/es/pagina/spm

Imprimir article
Comenta aquesta notícia