La Mancomunitat Camp de Túria ha tornat a posar de manera presencial els plans d’ocupabilitat en els municipis de la comarca. La crisi sanitària viscuda en els últims mesos va provocar que les sessions passaren a realitzar-se de manera virtual, però des de fa unes setmanes i complint amb totes les mesures de seguretat i higiene, han tornat de forma presencial.

Durant una setmana, les persones que es troben en cerca activa d’ocupació poden acudir a les sessions dirigides per una orientadora-prospectora i una coach. Es tracta d’oferir eines i recursos perquè els veïns i veïnes de Camp de Túria afronten amb més garanties d’èxit la cerca d’una nova ocupació.

Fins al moment, unes quaranta persones han participat o participaran en els tallers que s’han realitzat i programat per a les pròximes dates. En concret, Llíria i Nàquera ja han acollit aquests tallers. Ahir dilluns mateix, va començar un nou pla a l’Eliana i dilluns 13 de desembre s’iniciarà un altre a Vilamarxant.

A més, paral·lelament a aquestes accions, l’Escola Taller de Benaguasil ha programat per al pròxim 20 de desembre una jornada en la qual el personal tècnic de la Mancomunitat Camp de Túria explicarà tots els serveis que s’ofereixen des de l’ens supramunicipal per a tots els veïns i veïnes de la comarca.

En aquest sentit, s’explicarà a més dels Plans d’Ocupabilitat que qualsevol persona de Camp de Túria pot participar, el Portal d’Ocupació de la Mancomunitat. Un lloc de trobada entre l’oferta i la demanda comarcal.

Si vius a Camp de Túria i vols participar en les 5 sessions del Pla d’Ocupabilitat que et mostren i et preparen per a aconseguir una nova ocupació pots contactar amb l’AEDL del teu ajuntament o telefonant al 962798150 Ext.2. Descobriràs les claus per a fer un bon currículum, com preparar una entrevista de treball o on poder trobar les ofertes en Internet. Tot això i molt més de manera gratuïta i en només una setmana.

Es tracta d’una de les accions de l’Acord Camp de Túria. Un projecte dins del programa Avalem Territori finançat per Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia