Des de l’Associació de Veïns del Camí Paterna volem denunciar, una vegada més, que en determinades zones de la nostra Urbanització continuen acumulant-se restes d’estris i altres andròmines velles (adjuntem fotos fetes totes el matí d’aquest dilluns), situació que provoca imatges lamentables tal com es poden veure en les fotos que adjuntem.

Igualment instem el govern municipal que procedisca a esbrossar en tots els carrers de la urbanització i no se centre  en unes poques solament.

Així mateix, volem fer una crida a les veïnes/us per a  que  utilitzen els mesureu-vos disponibles, cridant al servei gratuït de recollida o acudint  a l’eco-parc a depositar les restes de mobles, etc. Pel que, SOL·LICITEM  a l’equip de govern que de manera urgent es done solució a les situacions ací descrites i d’aquesta manera evitar que continuen acumulant-se.

A Bétera a 29 de novembre de 2021. Nota i imatges enviades per la Associació de Veïns del Camí Paterna.
Betera.com ha transcrit la nota enviada, però no es fa càrrec de les paraules abocades en ella. No obstant això, està a la disposició d’aquelles institucions o persones a les quals se’ls puga esmentar en aquest escrit, per als seus possibles aclariments. A més, recordem també que les veïnes i veïns tenen un servei gratuït de recollida d’estris a domicili, al qual cal cridar cridar a través del següent número gratuït: 900 376 936. Una altra opció és acudir a l’Ecoparc de dilluns a dissabte, de 08.00 a 20.00 hores o visitar l’Ecoparc Mòbil.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia