La Mancomunitat Camp de Túria va realitzar la setmana passada un esdeveniment en la seu de l’ens supramunicipal. En concret, el passat dijous, 25 de novembre, es va realitzar una jornada amb la intenció de difundir i formar sobre programes europeus.

Així i amb la intenció de fomentar el coneixement d’aquests, es va denominar la sessió com a “Preparació de la Descripció del Projecte (Concept Note) i Anàlisi d’Oportunitats de Finançament”. Aquest esdeveniment s’ha dirigit al personal tècnic potencial que pot tenir una intervenció directa o indirectament en la gestió d’un projecte europeu en el compliment de les necessitats d’aquest, concretament s’ha dirigit al personal de la Mancomunitat Camp de Túria, als agents d’ocupació i desenvolupament local de la comarca i també al personal tècnic especialista responsable de les Agències de Projectes Europeus municipals que existeixen a Camp de Túria.

La cita va comptar amb la participació de 16 tècnics i tècniques. La Mancomunitat, gràcies a una subvenció de la Diputació de València, pretén amb jornades com aquesta difondre i conèixer el concept note del projecte tractor de transformació, així com les fonts i oportunitats de finançament.

El desenvolupament de l’esdeveniment va cercar la difusió d’una forma metodològica i pràctica per a aconseguir projectes comarcals que milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Camp de Túria. La ponència central de la jornada va ser dirigida pel ponent de reconegut prestigi professional a nivell internacional i europeu Sr. José Luis Muñoz Bonet.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia