La Selecció Espanyola ha batut quatre nous rècords nacionals

Lola Caballero Fuset, nadadora pertanyent al Club Natació SOS Bétera, ha completat una excel·lent participació en l’Orange Cup de Socorrisme i Salvament. D’aquesta manera, va resultar campiona (medalla d’or) en la prova de 200 m súper socorrista júnior i bronze en la prova de 100 m socorrista.

En l’Orange Cup, que es va celebrar el passat cap de setmana Amersfoort (Països Baixos), la Selecció Espanyola es va proclamar campiona en quedar en primera posició de la classificació general conjunta de relleus amb el primer dels dos equips de categoria absoluta. A més, els equips de relleus han batut quatre marques nacionals, tres en categoria femenina i una masculina.

Aquesta competició, a la qual Espanya ha acudit amb vint-i-dos socorristes, entre els quals es troba Lola Caballero, és l’única a la qual assistirà la selecció espanyola de salvament i socorrisme absoluta al començament d’aquesta temporada, després de la cancel·lació per part de la Federació Alemanya de Salvament de la seua cita.
.
“Per al Club Natació SOS Bétera és un orgull tindre a la nostra nadadora Lola Caballero com a membre de la Selecció Nacional i que haja començat la temporada amb aquests triomfs internacionals. És un exemple per a la resta de membres de totes les categories, i l’animem per a seguir amb força en tot el camí que li queda per davant. El seu enorme treball li està donant grans resultats i, per això, compartim la seua felicitat i la de la seua família”, han expressat des del propi Club de Natació SOS Bétera.

Cal recordar que Lola ha recollit en els últims anys diferents èxits. Fa uns mesos, va ser seleccionada per la Real Federació de Salvament i Socorrisme per a integrar l’equip nacional que va competir en el Campionat Europeu de Nacions júnior i absolut, del 12 al 18 de setembre a Castelló. Pel que respecta a la categoria absoluta, Lola Caballero va obtindre dues medalles d’or amb rècord d’Espanya (4x50m natació amb obstacles i 4×25 remolque maniquí absolut) i quatre de plata (200m supersocorrista, 4x50m combinat, Rescat amb taula i Relleu tríada X), quedant en quart lloc en les proves Ocean, 100m socorrista i 100 m remolque maniquí aletes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia