(EFE) La Policia Nacional ha detingut a la comarca valenciana del Camp del Túria a un home, de 33 anys, “al qual li constaven sis ordres de detenció i ingrés a la presó així com dos ordres de detenció i personació vigents, totes elles emeses per diferents jutjats”.

Segons la Policia Nacional la investigació es va iniciar a principis del passat mes de novembre quan agents pertanyents a la UDYCO va tindre coneixement que “s’ocultava a la comarca valenciana del Camp del Túria”. Els agents, després de localitzar un xalet situat en una zona aïllada on presumiblement s’ocultava, van establir un dispositiu de vigilància que va confirmar les seues sospites i van comprovar que l’investigat hauria ocupat l’immoble i residia allí al costat de la seua dona, de la qual a més tenia una ordre d’allunyament en vigor, i els fills de tots dos.

Després de comprovar que l’home no abandonava en cap moment l’habitatge amb la finalitat de romandre ocult, els investigadors van sol·licitar un manament d’entrada al Jutjat que va culminar de matinada amb un operatiu d’assalt a la mateixa i la detenció del sospitós.

L’operatiu va comptar amb el suport dels GOES i del Servei de Mitjans Aeris de València per a evitar que el reclamat poguera donar-se a la fugida, donada l’extensió i l’aïllament de la parcel·la. El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha sigut posat a disposició judicial.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia