La Mancomunitat Camp de Túria continua treballant en els compromisos adquirits en la Mesa de Formació. Una trobada que es va celebrar el mes de març i que per primera vegada reunia a la comarca a més de 40 persones expertes en educació i formació.

Després de la jornada productiva en la qual es van aconseguir diferents compromisos com posar en marxa i ajudar al fet que la formació responga a les necessitats tant de les empreses com de les persones desocupades. També es va decidir constituir un grup de treball per a casar l’oferta de formació amb la demanda d’ocupació que estarà compost pels IES, prospectors de la comarca, centres de formació i representants de l’empresa.

A més es va constituir un grup de treball per a realitzar un Mapa de Recursos actualitzat que ja està disponible en la pàgina web de la pròpia Mancomunitat Camp de Túria (www.mancomunitatcampdeturia.es). Es va proposar també crear un butlletí de formació per a difondre accions formatives i pràctiques en empreses que també està ja en circulació i al qual et pots subscriure a través d’aquest enllaç: https://bit.ly/3rikeuv

Unes altres de les mesures que es va aconseguir amb el consens de les persones participants en la trobada va ser la necessitat de la formació en agricultura, economia social i perspectiva de gènere. Així, per a coordinar millor tota l’oferta formativa del territori el personal tècnic de la Mancomunitat Camp de Túria s’ha reunit amb totes les Escoles Permanents d’Adults de la comarca: Benaguasil, Bétera, La Pobla de Vallbona, l’Eliana, Llíria, Marines, Riba-roja de Túria i Vilamarxant.

La Mesa de Formació s’integra dins de les accions de l’Acord Camp de Túria. Un projecte dins del programa Avalem Territori finançat per Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia