El dijous, 25 de novembre, va tindre lloc la quarta i última jornada de la X Ruta de la Tapa de Bétera. L’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) va ser l’encarregada d’organitzar aquesta nova edició el mes de novembre, amb la finalitat de reactivar el sector hostaler, després de tot el que ha patit a causa de la pandèmia.

La celebració d’aquest esdeveniment arrancava el dijous 4 de novembre, i es va dur a terme cada dijous d’aquest mes.

En aquesta edició van participar finalment els següents establiments:

– El Cantó de Co (C/ Calvari, 2).

– Tokitok (C/ José Sáez, 20).

– Andino’s (C/ Morvedre, 29).

– Nou Tropical (Av. Escultor Ramon Inglés, 31. Alameda).

– Cafetería Rte. Baltasar (Centre Comercial Mas Camarena)

– Mas de Roda (Entrada Masía Roda, 3).

– La Font (Plaça Luis Reig, 9).

– Ágora 23 (Av. Escultor Ramón Inglés, 23. Alameda).

Aquest passat divendres, 03 de desembre, es va dur a terme “in streaming” el recompte dels vots atorgats pels assistents a la ruta de la tapa als restaurants participants i, seguidament, el sorteig dels sopars als restaurants guanyador. Els hostalers premiats amb el 1r, 2n i 3er premi per les votacions populars, obtindran una menció honorífica i trofeu commemoratiu.

Els premis atorgats a votació popular són:

– 1er premi: Andino’s per “bocado prohibido”.

– 2n premi i 3er premi: empat amb el mateix número de vots per al Cantó de Co i el seu “fartón relleno de foie y jamón crujiente” i per a Mas de Roda i la seua “Tosta de morcilla de Burgos con cebolla caramelizada y patatas paja”.

Cal recordar que, els assistents a la Ruta de la tapa, van tindre l’oportunitat de degustar tres tapes cada setmana de la ruta en els diferents establiments participants (1 tapa fixa cada setmana, la qual s’emportarà a concurs, i 2 tapes diferents cada setmana). A més, van poder participar en el sorteig d’un sopar/menjat per a dues persones en el local de la tapa guanyadora, a càrrec de l’ACB, omplint correctament les seues dades als díptics entregats.

En aquest sentit, els clients que van participar en la promoció  i obtingueren 4 segells diferents dels establiments participants podien optar a un dels 3 premis consistents en 3 sopars en el local premiat amb el 1°, 2° i 3er premi de la X Ruta de la Tapa.

D’altra banda hi ha hagut un premi especial ACB per a la millor tapa, atorgat per un jurat professional. El jurat professional ha estat format per 3 membres i han valorat la tapa fixa seleccionada per cada local participant. El jurat del premi ACB ha valorat la tapa fixa seleccionada per cada hostaler associat per a concursar havent d’abonar solament la consumició. El premi especial per a la millor tapa ACB consisteix en un premi de 200 € en vals de compra a consumir en el comerç local associat i un publirreportatge en betera.com i camp-de-turia.es.

La millor tapa valorada per aquest jurat professional ha sigut el  “fartón relleno de foie y jamón crujiente” del Cantó de Co. El passat dijous, 2 de desembre, es va fer entrega d’una acreditació oficial com a millor tapa a aquest establiment.

En breu, l’Associació de Comerciants de Bétera contactarà amb els tres guanyadors del sorteig dels sopars.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia