Un any més, el departament municipal de Drets Socials de Bétera ha organitzat l’Escola de Nadal per a persones amb diversitat funcional, a partir de 3 anys.

Aquesta escola de Nadal tindrà lloc del 26 al 30 de desembre de 2021 i del 3 al 5 de gener de 2022. L’horari serà de 09.00 a 13.00 hores en les instal·lacions municipals.

Per a obtindre més informació caldrà enviar un correu electrònic a dependencia@betera.es o cridar al següent telèfon de Casa nebot: 961698714.

Les inscripcions es recolliran a l’edifici de casa Nebot i es presentaran pel Registre d’Entrada del consistori.

En aquesta escola també col·labora Fevadis. Aquesta és una entitat sense ànim de lucre fundada en 1979 amb més de 40 anys d’experiència en el sector de la discapacitat intel·lectual/diversitat funcional i una marcada vocació social. Formada per un equip multidisciplinari de persones voluntàries i treballadores (psicòlogues, treballadores socials, animadores socioculturals, educadores socials, auxiliars d’infermeria, tècniques en atenció a persones en situació de dependència, etc…).

Atén persones amb discapacitat intel·lectual/ diversitat funcional i les seues famílies, a través de totes aquelles accions que servisquen per a millorar la inclusió de les persones amb discapacitat en l’àmbit social i d’oci.

La Missió de Fevadis és millorar la qualitat de vida de les persones en general i especialment de les persones amb discapacitat intel·lectual/diversitat funcional i les seues famílies, proporcionant-los els suports necessaris en autodeterminació, autonomia, comunicació i participació en la comunitat, per a aconseguir la consideració de ciutadanes i ciutadans de ple dret. A més de capacitar tant a les persones amb discapacitat intel·lectual/ diversitat funcional com a les seues famílies en tots els àmbits necessaris de la vida diària.

La visió de Fevadis és ser una entitat centrada en la persona, on es faciliten els suports necessaris, dins del marc de la inclusió i respectant els drets de les persones amb les quals treballen.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia