Després d’enguany tan atípic, el Club de Natació S.O.S. Bétera ha volgut tornar a la “normalitat” i proposa a tots els nadadors/as i cursetistes del club un concurs nadalenc.

Les bases del concurs són les següents:
1. Els participants seran tots els nadadors i/o cursetistes del CN SOS BÉTERA.
2. El tema de la targeta haurà d’estar relacionat amb el “Nadal en la piscina”.
3. Els treballs han de ser originals, i presentats en l’oficina del club (horari d’atenció al públic), utilitzant la tècnica de pintura lliure. Queden exclosos treballs que siguen còpia o en forma digital. Tots els treballs han de portar el nom del participant i un telèfon de contacte darrere.
4. La grandària serà en A4.
5. Tots els treballs s’han de presentar fins al 17 de desembre, data en la qual s’exposaran els treballs en les xarxes socials del club.
6. El treball que aconseguisca entre Facebook i Instagram més *likes, serà premiat, les votacions seran vàlides fins al dia 21 a les 00.00, fent-se públics els resultats dels premiats el dia 22 de desembre de 2021.
7. Cada participant rebrà un obsequi .
8. Existiran 3 premis en total:
a. PRIMER PREMI: DESSUADORA DEL CLUB NATACIÓ SOS BÉTERA
b. SEGON PREMI: SAMARRETA/POLO DEL CLUB NATACIÓ SOS BÉTERA
c. TERCER PREMI: BARRET NATACIÓ

Sobre el club

Al febrer de 1980 va nàixer el Club Natació S.O.S Bétera. A l’hivern, els entrenaments són en la piscina Municipal Coberta de Bétera de 25 metres i a l’estiu en la piscina olímpica descoberta del poliesportiu de Bétera. Som un grup de 70 nadadores i nadadors, des de huit fins a cinquanta anys. Tenim grans promeses, ideal si et vols prendre de debò el salvament com a esport. Entrenem de dilluns a dissabte, i els dissabtes d’estiu anem a la platja a entrenar de cara als campionats d’estiu en platja. En la piscina també es fan cursos de de natació per a diferents edats organitzats pel Club.

L’objectiu esportiu del Club Natació S.O.S BÉTERA està en constant evolució, cal dir de la superació del que considerem aspectes bàsics en la nostra filosofia i manera de veure l’esport.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia