Junta Local Fallera de Bétera tenia previst dur a terme aquest dissabte, 11 de desembre, la presentació d’esbossos dels monuments fallers que lluiran durant les Falles 2022 als carrers de les cinc comissions del municipi. L’acte que estava previst a les 19.00 hores en l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera, ha sigut finalment ajornat per al mes de gener.

Així ho ha anunciat la mateixa Junta Local Fallera de Bétera a través de les seues Xarxes Socials. En aquest sentit, ha indicat que més endavant informarà de la data i el lloc concret on es procedirà a realitzar l’esdeveniment.

Cal dir que aquest acte és un esdeveniment important per al Món faller, ja que el monument faller és un dels secrets millors guardats per qualsevol comissió fallera.

Habitualment, en aquestes presentacions es va, a poc a poc, donant detalls, descripcions i descobrint informació dels dibuixos, les formes, els colors, el lema i els temes de cada monument infantil i gran.

Normalment, també participen els encarregats de fer realitat cadascun dels monuments fallers: els artistes. Cada un d’ells acostuma a signar els esbossos que lliuren a les falleres majors i presidents de cadascuna de les falles.

Les comissions falleres van per torns, parlant de cada monument infantil i gran. Durant estes jornades també hi ha moments d’emoció, il·lusió i sorpresa.

Després de conéixer comissió per comissió cadascun dels monuments que omplin de color, crítica, imaginació i art els carrers de Bétera, les autoritats municipals són les encarregades de tancar l’acte amb unes paraules de reconeixement i agraïment al treball i esforç realitzant, tant pels artistes fallers com per les comissions.

Amb el discurs i la interpretació de l’himne, conclou normalment aquesta presentació.

Així, l’acte transcorre baix l’atenta mirada de les Falleres Majors de Bétera, els màxims representants de les comissions, els fallers i falleres de tot el poble, autoritats i el públic assistent a l’esdeveniment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia