El passat dissabte, 04 de desembre, el Consistori de Bétera informava a través dels seus diferents canals oficials de comunicació i Xarxes Socials del tancament “com a mesura de seguretat anticovid-19″ de la Piscina municipal coberta des del citat dissabte “fins nou avís”, sense especificar molt més.

Després d’aquesta informació, ahir dilluns 06 de desembre, mitjançant els mateixos canals oficials de comunicació i Xarxes Socials es va informar que hui dimarts, 7 de desembre, la piscina coberta s’obri de nou al públic funcionant amb normalitat.

Per la seua banda, a les Xarxes Socials del Club de Natació S.O.S. Bétera també es va publicar ahir dilluns que “L’ajuntament de Bétera i el CN SOS BÉTERA han col·laborat per a poder obrir” aquest dimarts i continuar “gaudint dels cursets i activitats aquàtiques en els horaris habituals”.

Així mateix, indica que aquest breu tancament “no ha sigut més que un avís per a recordar-nos que no podem relaxar-nos quant a les mesures sanitàries” i també prega “ser respectuosos amb tots” i utilitzar “les mesures sanitàries corresponents als espais tancats”.

Des de Betera.com farem un seguiment a aquesta informació i, si hi ha alguna variació, us anirem oferint més detalls sobre el citat assumpte. A més a més, també volem fer una crida a la responsabilitat i al seguiment de totes les mesures i protocols sanitaris, ja que venen dates molt assenyalades al calendari i són dies de reunir-se amb amics, familiar i persones estimades i cal anar amb compte per a evitar que la situació pandèmica provocada per la Covid-19 s’agreuge.

En aquest sentit, també cal recordar que, el passat divendres, la Conselleria de sanitat registrava en les últimes 24 hores 1.944 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana diagnosticats per prova PCR o test d’antígens, 182 casos més que els notificats ahir divendres.

Per províncies, dels 1.944 nous casos, 544 pertanyien a la província d’Alacant, 1.088 a la de València i 312 a la de Castelló.

La pròxima actualització de dades serà hui dimarts, 7 de desembre, i com cada dimarts us oferirem informació de les dades registrades al nostre municipi i a les diferents localitats de la comarca del Camp de Túria.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia