El pròxim dissabte, 11 de desembre, Bétera acollirà l’espectacle “El Aprendiz del Brujo, una aventura musical“, es tracta d’una obra plena d’efectes visuals i sonors, màgia, un text per a no deixar de somiar, humor desenfadat, actualitat, fantasia, música original, veus en directe i projeccions animades per a transmetre i viatjar més enllà de la imaginació.
La companyia teatral valenciana La Compañía de Row serà l’encarregada d’oferir aquest esdeveniment en l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera, a partir de les 18.00 hores.
Sinopsi:

Matt és un adolescent corrent que viu amb la seua xicoteta família en una humil i acollidora casa als afores de la ciutat. El dia del seu aniversari, els seus entranyables avis Arnie i Trudie li regalen un llibre, aparentment d’aventures, que resulta ser dels més especial. Les pàgines estan en blanc, però només per a ell els altres poden llegir-ho!

Decidit a acabar amb el misteri del llibre, es dirigeix cap a la llibreria per a retornar-lo, però el que desconeix encara és que la seua vida està a punt de canviar radicalment.

És llavors quan coneix a Row, un llibreter una miqueta peculiar que li acabarà revelant que Matt és bruixot i que existeix un món màgic paral·lel al nostre. Junts, s’endinsen en el llibre i viatgen a aquest món màgic, un lloc sense wifi, ni cap de les comoditats tecnològiques a les quals està acostumat Matt.

Ací la bruixa fosca anomenada Cremen domina el regne, i uns *Trols molt salats i graciosos encapçalen una rebel·lió per a protegir la princesa Karen, fins que arribe el jove que anuncia la profecia i així derrotar al mal.

Matt haurà de volar sobre els lloms d’un drac llegendari i submergir-se en una aventura repleta de màgia, graneres i criatures fantàstiques per a salvar a la princesa de la malvada Cremen, i així convertir-se en un vertader aprenent de bruixot.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia