Càritas Bétera ha organitzat un Mercat Nadalenc Solidari especial pro Càritas Interparroquial de Bétera.

El mercat tindrà lloc aquest dissabte 11 de desembre de 18.00 a 21.00 hores i el diumenge 12 de desembre de 10.00 a 13.00 hores en els porxets, davant l’església La Puríssima Concepció de Bétera (carrer de l’església).

Més accions de Càritas Bétera

D’altra banda, cal indicar que cada primer divendres i dissabte de mes, Càritas Bétera també organitza una cita solidària perquè les veïnes i veïns del municipi puguen ajudar en una bona causa. Es tracta d’un Rastrell Solidari  a la seu nova seu.

La seu d’aquesta associació sense ànim de lucre es troba ubicada en la carretera de València, 4, entrada per darrere de la finca.

A més, cal recordar que, cada dilluns hi ha recollida de joguets i aliments, des de les 8.30 a 11 hores i distribució d’alimentació, de 9.30 a 11.00 hores.

Cada dimarts, hi ha servei de rober des de les 16.30 a 18.30 hores per a la recollida de roba amb les mesures protocol·làries del COVID-19. La distribució de roba es realitzarà prèvia cita en el mateix horari.

Un poc d’història

Instituïda en 1947 per la Conferència Episcopal Espanyola, Càritas Espanyola té per objecte la realització de l’acció caritativa i social de l’Església a Espanya, a través dels seus membres confederats.

D’aquesta manera, es promou el desenvolupament integral de les persones i els pobles, especialment dels més pobres i exclosos.

A Bétera, l’actual directora és Pepa Campos. Ella va començar a treballar en Càritas per una cridada. Quan va faltar l’antiga directora de Càritas a Bétera, li ho van demanar i va acceptar.

Càritas Bétera duu a terme moltes classes d’activitats lligades a la parròquia. Per exemple, amb els Júniors amb el campament d’estiu. També tenen col·laboradors no practicants però que els agrada molt les activitats que realitzen i s’apunten.

El seu treball és bastant discret i volen arribar també a eixa gent que està necessitada però que no ho diu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia