(EFE) Fa uns dies vam informar de que un jove d’uns 16 anys, la identitat dels quals no ha sigut facilitada, va morir en la vesprada del diumenge després de rebre almenys una punyalada durant una baralla amb un altre jove en un parc públic de Burjassot.

Fonts policials, que no han precisat l’origen de la baralla, van assenyalar que els fets van tindre lloc sobre les 18.30 del diumenge al parc La Granja i que van ser diversos els testimonis que van alertar al 112 que un jove es trobava greument ferit.

El jove d’uns 16 anys va morir després de rebre almenys una punyalada durant la baralla amb un altre jove.

El presumpte autor, també menor d’edat,  va ser detingut aquest dilluns a Llíria per haver apunyalat mortalment a l’altre menor de la mateixa edat a Burjassot i ha sigut posat a la disposició de la Fiscalia de Menors, com és habitual en aquesta classe de casos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia