Bétera s’ha volgut sumar, una vegada més, a les mostres de repulsa pels assassinats i actes de violència de Gènere. Per aquest motiu, aquest dijous, 09 de desembre, realitzarà a les 12.00 hores un minut de silenci a les portes dels edificis municipals de la localitat, després de conéixer l’assassinat de l’última víctima de violència de gènere a la Comunitat Valenciana.

Així, convida a les veïnes i veïns a sumar-se a aquesta convocatòria de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP). I és que, com habitualment fa, la FVMP convoca a una concentració silenciosa d’un minut a les 12.00 hores; en record i denúncia per una nova víctima de la violència de gènere. La FVMP manifesta la seua repulsa davant aquesta nova agressió contra les dones, i fa una crida a tota la societat perquè denuncie i condemne aquests actes amb el propòsit d’acabar amb qualsevol acció fruit de la violència de gènere.

Cal recordar que, el passat dissabte 4 de desembre, una dona de 30 anys d’edat fou trobada en un habitatge de València assassinada presumptament a les mans d’un home amb el qual mantenia una relació sentimental.

El presumpte autor del crim, de 35 anys d’edat, va ser detingut, i s’investiguen les circumstàncies en les quals es van produir els fets. El TSJCV ha informat de què no consten denúncies prèvies per presumptes maltractaments en la parella.

Agents de la Policia Nacional van trobar el cos sense vida de la dona en un habitatge del carrer Conde d’Altea, en el barri de l’Eixample de València, que presentava nombroses ferides d’arma blanca.

La jove, Cristina, era filla d’un empresari de la comunicació mort en 2012 en un accident de trànsit. Aquesta, treballava en l’empresa Ad infinitum, dedicada a l’adquisició, explotació i alienació de finques rústiques i urbanes, així com a l’adquisició i venda de titulars de valors de renda fixa i variable.
La junta directiva de la comissió fallera Maestro Gozalbo-Conde Altea, de la qual formava part, ha mantingut una reunió extraordinària en la qual ha mostrat la seua pesar pel recent assassinat d’una de les seues falleres i ha ajornat la presentació del monument per a l’any vinent, que estava prevista aquest dijous.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia