Fa dos caps de setmana, va concloure la Lliga de Clubs Caixa Popular 2021. Després de sis jornades de competició repartides durant tota la temporada, les dones del club CEA Bétera es van proclamar vencedores d’aquesta edició de la lliga autonòmica. Així, les xiques del club, amb àmplia participació de les seues sòcies en les diferents proves, van aconseguir conquistar la Lliga un any més. Es van haver d’enfrontar a grans proves, competicions exigents i a un gran nivell dels seus rivals. No obstant això, van aconseguir eixir victorioses.

El sector masculí del CEA Bétera tampoc ho van tindre fàcil però també van obtindre grans èxits, aconseguint proclamar-se subcampions. D’aquesta manera, mesclant joventut i experiència, van aconseguir la segona posició.

L’any que ve, el CEA Bétera tornarà a lluitar amb més ganes si cap.

La Lliga de Clubs Caixa Popular hauria d’haver arrancat el 9 de gener del 2021, però a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19 la competició es va haver d’ajornar fins el mes d’abril passat de 2021.

D’aquesta manera, la citada lliga autonòmica arrancava el passat 1 de maig, amb la celebració de la ja tradicional prova de Triatló per Relleus Mixtos realitzada a Bétera. Després d’aquesta competició, es van dur a terme dues proves més en la modalitat de triatló, el Triatló de Cullera i el Triatló de l’Alt Palància. Posteriorment, durant el mes de novembre es van realitzar les tres proves de duatló que havien quedat pendents: el Duatló de Castelló – Ribera Alta, el Duatló d’Alzira i el Duatló d’Alaquàs.

Després de les ja mencionades sis proves, els equips més regulars de cadascuna de les divisions, durant tota la temporada són els que pujaran als tres esglaons del podi. A més, cal indicar que seran els cinc millors clubs de segona i promoció els que ascendiran a primera i segona divisió respectivament. Els cinc clubs de primera i segona que no hagen aconseguit l’objectiu predeterminat aquesta temporada descendiran de categoria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia