Per a aquest mes de desembre són diversos els actes i activitats culturals que s’han organitzat. Entre els diferents esdeveniments previstos, la música i el teatre són els principals protagonistes.

D’aquesta manera, el pròxim diumenge 12 de desembre, el pianista de Bétera Josep Manel Campos oferirà un concert. Amb el nom de “Piano Show”, aquest esdeveniment musical tindrà lloc a les 19.00 hores, a l’auditori de la Casa de Cultura de la localitat. L’entrada és gratuïta.

Així, els assistents podran gaudir d’un espectacle de piano embolicat en una escenografia inèdita i fusionat amb altres arts. Des de Betera.com recomanem aquesta actuació, ja que segur no defraudarà al públic. I és que, com ja hem comentat en altres ocasions, a Bétera tenim molts bons músics i Josep Manel Campos és un d’ells.

La música, la porta tant al seu cor, que es dedica en cos i ànima a ella com a gran professional. Josep Manel és professor de piano al Conservatori i també és director del Cor Acanthus. El Cor Acanthus va sorgir a València a l’abril de 2007. Dins del seu repertori hi ha obres sacres i profanes de totes les èpoques, tant d’autors clàssics com contemporanis, destacant entre les seues interpretacions el Gloria de Vivaldi, la Cantata 140 de Bach, el Requiem de Fauré i nombroses peces renaixentistes. Des de finals de 2012, el cor treballa baix la direcció del nostre veí, Josep Manel Campos i Campos.

En moltes ocasions, hem pogut gaudir de la seua música a grans concerts i, a més a més, també podem escoltar les seus creacions, adaptacions i versions al seu YouTube: https://www.youtube.com/c/JMPIANO. En aquest canal (JMPIANO), podeu trobar totes les novetats que va publicant periòdicament. Entre tot el repertori de vídeos, hi ha versions (covers) de tota classe de peces musicals i artistes. Així, la varietat i estil musical és molt ampli, ja que trobem obres com l’Adagio d’Albinoni que data del Barroc i temes de la música popular actual com Believer de Imagine Dragons, entre moltes altres.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia