Actualització de la situació de transmissió del COVID-19 a les aules valencianes des de l’inici del curs escolar.

703 AULES AFECTADES

Des de l’inici del curs escolar i fins a la primera setmana del mes de desembre, en 703 aules i 413 centres s’han manifestat infeccions per COVID-19, dades que van en augment i demostren el gran FRACÀS i INEFICÀCIA de les mesures de prevenció del virus adoptades pels responsables de les Conselleries de Sanitat Universal i Salut Pública i d’Educació, Cultura i Esport. L’absència de garbellats massius, l’escassetat de filtres HEPA, la manca d’estudis seriosos de ventilació i la falta de mesuradors de CO₂; tot això fa considerar que la majoria de les aules valencianes puguen no ser segures.

Per això, des de la Plataforma Libre Elección Educativa Comunidad Valenciana, es continua exigint a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport la fi dels processos d’absentisme per causa de pandèmia i que les famílies fent ús de la seua pàtria potestat trien lliurement la modalitat d’ensenyament dels seus fills.

Nota enviada el 08 de desembre de 2021, a les 23.24 hores, per la Plataforma Libre Elección Educativa Comunidad Valenciana.
La nota ha sigut transcrita completament per aquest mitjà de comunicació, el qual no es fa responsable de les paraules abocades en aquesta nota. No obstant això, està a la disposició de les persones o institucions que es puguen veure implicades per a possible rèplica o aclariment.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia