(EFE) La Guàrdia Civil va localitzar ahir dimecres, 08 de desembre, al migdia el cadàver d’un home en les proximitats de Formigal (Osca), on buscaven des d’aquest cap de setmana a un home de 31 anys veí de Benaguasil que havia desaparegut en la zona.

Des de l’institut armat informen que un agent de Sallent de Gállego, que dirigia a un grup de voluntaris en la cerca d’aquest home, ha localitzat el cos sense vida d’un home en les proximitats de l’estació d’esquí.

A l’espera de l’alçament del cadàver i de la seua completa identificació, el cos serà traslladat on determine l’autoritat judicial per a l’autòpsia.

La Guàrdia Civil havia représ ahir al matí les tasques de cerca de Marcos Durá, de 31 anys i veí de Benaguasil, la desaparició del qual va ser denunciada diumenge passat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia