La Generalitat facilitarà la mobilitat en les nits de cap de setmana en les quals se celebren els tradicionals sopars de Nadal i en la nit de Reis amb el servei nocturn de Metrovalencia, pel qual metres i tramvies desplaçaran a les persones usuàries fins a l’al voltant de les 2.30 hores de la matinada, hora de pas pel centre de la ciutat.

Amb el servei programat per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), similar al que s’efectuava abans de la pandèmia els caps de setmana, els divendres 10 i 17 de desembre, dissabtes 11 i 18 de desembre i el dimecres 5 de gener circularan serveis especials en el metre cap a Bétera, Llíria i Picassent i en direcció a Aeroport, Alboraia-Peris Aragó, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Torrent Avinguda, Marítim-Serreria, Paterna i Seminari.

En el cas del tramvia, els destins seran Doctor Lluch, Vicente Andrés Estellés, Tosal del Rei, Marítim-Serreria, Marina Reial Joan Carles I i Mas del Rosari.

Les persones que desitgen ampliar la informació d’aquests o altres serveis poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web (consultar ací) i en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

D’altra banda, l’empresa pública també ha avançat que a partir del mes de febrer de 2022 es tornarà a prestar el servei ordinari nocturn de Metrovalencia, conegut com ‘A la lluna de Metrovalencia’, sempre que la situació sanitària ho permeta. Aquest servei va haver de suprimir-se fins a un altre avís l’any 2020 a causa de la pandèmia de la COVID-19.

D’altra banda, els dies laborables de les festes nadalenques, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre del present any, i el 3, 4, 5 i 7 de gener de 2022, el metre mantindrà, com en els últims anys el servei ordinari i el tramvia el laborable no lectiu, atés que no hi ha activitat docent en col·legis i instituts ni en les universitats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia