Demà diumenge, 12 de desembre, membres de la Fundació Limne, acompanyats pels veïns de Bétera que ho desitgen, s’acostarà al barranc del Carraixet per a entre totes i tots realitzar una neteja del tram comprés entre el Poliesportiu de Bétera i el pont de l’Ecoparc.

Serà una jornada de neteja de rius que s’organitza anualment a diferents localitats i que pretén visibilitzar i sensibilitzar sobre l’estat dels nostres ecosistemes i fer una gestió responsable dels nostres residus.

La jornada “Mans al riu“, el punt de trobada de la qual serà l’aparcament del Poliesportiu de Bétera (avinguda de la Diputació, 15) a les 09.30 hores, està organitzada per la Fundació Limne. Aquesta és una entitat sense ànim de lucre enfocada a la restauració d’ecosistemes mitjançant la participació ciutadana. La iniciativa compta amb la col·laboració del consistori de la localitat.

Durant el transcurs de la jornada els monitors informaran les persones participants sobre la destinació que correspon a cada residu i, també, sobre l’eco-parc de Bétera. De fet, tindran bosses per a la separació selectiva de les deixalles que es troben. Es quantificaran i es classificaran també, segons el grup social que les genera.

Les consultes i les inscripcios es deuen dur a terme al següent correu o telèfon:  participa@limne.org / 654 076 533.

La Fundación Limne és una organització privada, sense ànim de lucre, constituïda en 2007 per destacats especialistes de la gestió d’aigües, amb l’objectiu de fomentar la participació ciutadana en la conservació del Patrimoni Social i Ambiental dels ecosistemes aquàtics, continentals i de transició, així com els ambients terrestres relacionats.

L’àmbit d’actuació de la Fundació *Limne comprén el territori de les conques hidrogràfiques i subconques litorals que aboquen a la mar Mediterrània entre el marge esquerre de la Gola del Segura en la seua desembocadura i la desembocadura del riu Cenia.

Des del Departament de Projectes i Comunicació de la Fundació Limne es planifiquen i executen diverses iniciatives, mitjançant les quals s’aconsegueix posar en marxa els fins fundacionals de la Fundació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia