Ahir diumenge,12 de desembre, el pianista de Bétera Josep Manel Campos va delectar a les veïnes i veïns de Bétera amb un meravellós concert. Amb el nom de “Piano Show”, aquest esdeveniment musical va tindre lloc a la vesprada, a l’auditori de la Casa de Cultura de la localitat.

El públic va poder gaudir d’un espectacle de piano embolicat en una escenografia inèdita i fusionat amb altres arts. Josep Manel Campos va comptar també amb músics de luxe col·laboradors per a crear un ambient i una atmosfera única. El pianista va interpretar temes de diferents estils, combinant música clàssica i actual.

La música, la porta tant al seu cor, que es dedica en cos i ànima a ella com a gran professional. Josep Manel és professor de piano al Conservatori i també és director del Cor Acanthus. El Cor Acanthus va sorgir a València a l’abril de 2007. Dins del seu repertori hi ha obres sacres i profanes de totes les èpoques, tant d’autors clàssics com contemporanis, destacant entre les seues interpretacions el Gloria de Vivaldi, la Cantata 140 de Bach, el Requiem de Fauré i nombroses peces renaixentistes. Des de finals de 2012, el cor treballa baix la direcció del nostre veí, Josep Manel Campos i Campos.

En moltes ocasions, hem pogut gaudir de la seua música a grans concerts i, a més a més, també podem escoltar les seus creacions, adaptacions i versions al seu YouTube: https://www.youtube.com/c/JMPIANO. En aquest canal (JMPIANO), podeu trobar totes les novetats que va publicant periòdicament. Entre tot el repertori de vídeos, hi ha versions (covers) de tota classe de peces musicals i artistes. Així, la varietat i estil musical és molt ampli, ja que trobem obres com l’Adagio d’Albinoni que data del Barroc i temes de la música popular actual com Believer de Imagine Dragons, entre moltes altres.

A continuació, oferim un vídeo del concert:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia