Des de fa un temps, Mancomunitat Camp de Túria està desenvolupant un projecte d’innovació en el territori a través de l’Oficina d’Innovació Comarcal. Aquesta col·labora amb l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), dependent de la Generalitat Valenciana. Un projecte que va començar a desenvolupar-se fa unes setmanes i que ja està traçant les línies de treball. El programa “TÚRIA: TECH TRANSFER PROJECT” cerca implantar la innovació a la comarca a través de diverses accions que fomenten la transmissió d’informació sobre tecnologia i innovació.

Així, el passat divendres, 10 de desembre, personal tècnic de la Mancomunitat Camp de Túria encapçalat per la directora del departament de Promoció Econòmica i Ocupació, Chelo Herraéz, es va reunir amb responsables de l’Institut Tecnològic d’Informàtica (ITI). En concret la reunió es va mantenir amb Daniel Sáez Domingo, Director d’Intel·ligència Estratègica i Competitiva d’ITI i Francisco Ricau González, responsable de l’àrea d’Informació Estratègica i Innovació Empresarial en ITI.

La reunió va versar, principalment, sobre la col·laboració entre l’ITI i la Mancomunitat Camp de Túria per a desenvolupar una de les línies de treball de la subvenció concedida per l’AVI. En concret, l’institut tecnològic s’encarregarà de realitzar dos butlletins mensuals d’informació estratègica sobre modernització digital.

El principal objectiu d’aquests butlletins és el de renovar l’entorn digital de les empreses a la comarca i informar cap a on apunten les necessitats del mercat, d’una banda. I per una altra, també es realitzarà un butlletí mensual que es lliurarà a les administracions públiques on es parlarà d’innovació, casos d’èxit i desenvolupament de les tecnologies en les organitzacions.

A més a més, l’acord aconseguit amb l’ITI fins a 2023 també contempla visites al seu centre demostrador situat al Parc Tecnològic de Paterna. En definitiva, es tracta d’unes jornades de bones pràctiques que s’aniran concretant al llarg dels pròxims mesos i de les quals anirem informant-vos més endavant, quan s’assabentem de més detalls sobre aquest assumpte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia