La Mancomunitat Camp de Túria va celebrar la setmana passada una reunió de l’Equip de Serveis Socials d’Atenció Primària dels Serveis Socials mancomunats. La cita va servir per a avaluar el primer any del Contracte-Programa i planificar també els programes que s’implantaran durant l’any vinent, és a dir, el pròxim 2022.

En aquest aspecte, cal mencionar que, la directora del departament de Benestar Social i Sanitat de l’ens supramunicipal, Esther Císcar Cuñat, va comentar l’adaptació de l’equip a la Llei de Serveis Socials Inclusius. També va parlar de l’adaptació de la normativa de desenvolupament, per la qual cosa s’han dut a terme 38 Comissions de Seguiment i Valoració de Prestacions Econòmiques, 6 Comissions del Servei d’Ajuda a domicili, i 9 Comissions d’Intervenció Social.

Císcar va destacar també “la rapidesa en el pagament de les ajudes d’emergència de l’entitat, evitant així major sofriment a les persones sol·licitants”. Per part seua, la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, va valorar “la importància del treball comunitari, d’intervenció i de prevenció, així com la coordinació i el treball en xarxa de les persones professionals d’aquests serveis essencials”.

De la mateixa manera, Celda va voler donar les gràcies per “la intensa labor que realitzen aquestes professionals, especialment en aquests moments en els quals hi ha més demandes que atendre i més reptes davant la complexitat de la situació, donant resposta i evitant, en la mesura que siga possible, que els ciutadans i les ciutadanes dels nostres municipis es queden arrere”, ha explicat Celda.

D’altra banda, cal indicar també que, la cita va comptar amb la participació de la regidora municipal de Benestar Social de l’Ajuntament de la localitat de Serra, Inmaculada Bartual; de la edil municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de la població de Marines, Manuela Castellano; i la responsable municipal del departament de Sanitat i Serveis Socials de l’Ajuntament del municipi d’Olocau, Olga Brínquez.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia