En el Trofeu van participar clubs de tota la Comunitat Valenciana

El Club Natació SOS Béteraes va proclamar aquest cap de setmana campió del V Trofeu de Nadal en les categories Infantil i Cadet, amb un total de 892 punts. Aquest Trofeu va ser organitzat en la piscina de Benifaió per la Federació Valenciana de Salvament i Socorrisme i en ell van participar els clubs de tota la Comunitat Valenciana.

Així mateix, la competició va servir com II Jornada de Lliga espanyola de clubs, per la qual cosa els temps obtinguts són aptes per a aconseguir les marques mínimes exigides per a participar en el pròxim Campionat d’Espanya de piscina, que se celebrarà a l’abril. Molts dels nadadors del C.N. SOS Bétera  aconseguiren obtindre les mínimes i pràcticament tots van millorar les seues marques personals.

Per a la V edició del Trofeu estaven inscrits més de 150 nadadors de 8 clubs de la Comunitat Valenciana, dels quals el SOS Bétera tenia inscrits a 29, tots ells nascuts entre 2008 i 2011. La jornada es va celebrar a porta tancada, a causa de l’actual situació pandèmica, la qual cosa va convertir als nadadors en els millors animadors dels seus companys d’equip, tots abillats amb el clàssic barret nadalenc.

Els entrenadors del Club estan molt orgullosos del treball realitzat, no sols pel resultat de la competició, en la qual van resultar guanyadors del Trofeu, sinó per l’actitud de tots els socorristes en els entrenaments i convocatòries durant el inici de la temporada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia