En el Ple de Bétera, el regidor de Compromís, José Rodado, va realitzar tres preguntes en el torn de Precs i preguntes dels regidors de la corporació municipal.

La primera de les preguntes va anar dirigida a la regidora de Medi Ambient i Recollida i Tractament de Residus, Gloria Campomanes. “Tenim coneixement de com van les diligències prèvies d’investigació penal que es troben al jutjat de Llíria pels abocadors il·legals que teníem en Bétera?”, va preguntar l’edil.

“A medi Ambient no hi ha arribat res, no crec que Serveis Jurídics tinga cap notificació perquè nos ho haurien notificat a nosaltres”, va respondre Campomanes. D’altra banda, la regidora de l’àrea de Serveis Jurídics, Mónica Martín, també va indicar que a aquest departament tampoc hi ha arribat res.

La segona qüestió de Rodado va anar dirigida al regidor de Parcs i Jardins, Carlos Abad. “Si recordes, l’últim que vam parlar sobre la licitació dels contractes de Jardineria era que la mateixa empresa encarregada ara d’oferir aquest servei hi havia interposat un recurs davant el Tribunal de Contractació i sembla que el Tribunal ja ho ha resolt. Era preguntar-te com ha quedat això, si s’han estimat algunes de les pretensions que tenia l’empresa i quines conseqüències té a efectes de la citada licitació”.

Carlos Abad va indicar que “les causes de la impugnació van ser sis i, de les sis, el Tribunal li va acceptar tres i de la resta ens va fer una recomanació. La recomanació era que, si admetien una variació que hi havia hagut en la regulació de personal, molt millor. D’altra banda, una condició sobre els certificats ISO que s’hi havia plasmat com a exigida es va recomanar que canviar d’exigència a empoderament a l’hora de valorar-ho. Econòmicament, a l’Ajuntament no li suposa res”.

La tercera i última pregunta de José Rodado va anar dirigida a la responsable d’Urbanisme, Eva Martínez, sobre “eixe producte estrela de Ciutadans, com era la vertebració del poble de Bétera”. “Quan tindrem aquest desdoblament de la carretera Mas Camarena-Torre en Conill?”, va preguntar el citat regidor de Compromís.

Martínez va explicar que està “intentant que eixe vial s’execute sense cost per a l’Ajuntament, a través dels PAIS. Al pròxim ple extraordinari, el qual segurament siga el pròxim dia 20, vull dur les bases de programació del R-10. Respecte a l’altre tram del vial, el qual faltaria per a executar tota la carretera, et puc avançar que estic en converses”.

A continuació, adjuntem un vídeo amb les diferents intervencions dels regidors:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia