Enguany el Nadal arriba amb més il·lusió que mai. Per això, des de Resort Mas Camarena, s’han creat activitats per als més xicotets durant totes les festes i uns excel·lents menús per als dies assenyalats d’aquesta festivitat.

Com cada any, aquest espai obrirà les seues portes tots els dies amb l’objectiu d’oferir a les famílies un espai ideal per a gaudir d’un oci de qualitat.

El restaurant Resort ha preparat diferents menús per a gaudir dels dies més especials del Nadal sense haver de posar-te a cuinar: menjar del Dia de Nadal, sopar de Nit de cap d’any, menjar del dia d’Any Nou i menjar del Dia de Reis.

Nit de cap d’any en gran

El dia més especial per al Resort serà la seua Nit de cap d’any en la qual comptarà amb el gran espectacle de la mà del mestre de cerimònies Ricardo Jordá i la seua ” The New golfus cabaret”, una nova visió del cabaret amb molt d’humor, ball, música en directe i moltes sorpreses per al públic.

Menús festes Nadalenques

El dia 25 de desembre et conquistaran amb els seus entrants, els seus plats principals com el llom de bacallà al forn sobre crema de boletus edulis, bullit Nadalenc, o rap brassejat amb salsa de mostassa i tallarins de sépia…

El dia 31 de desembre comptaran  amb plats tan especials com broquetes de llagostins Kataifi amb salsa oriental, lasanya de verdures i aladrocs, rellom de bou amb salsa de gorgonzola i bolets, entre altres …

El dia 1 de gener per a celebrar l’arribada del 2022 deixa’t sorprendre per un menú especial de migdia amb l’arròs melós de llamàntol, rap sobre llit cremós de baines i toffe.

Per al dia de Reis, 6 de gener, té preparat uns plats molt saborosos, cruixent de gamba roja, bacallà amb pilpil d’herba-sana, entre altres opcions.

A més tots els menús s’acompanyen amb delicioses postres, i per a acabar torrons i dolços nadalencs valencians.

Menús Infantils per a les festes Nadalenques

Els xicotets també gaudiran d’un excel·lent menú infantil amb els seus entrants favorits (creïlles braves, delícies de pollastre i croquetes de pernil), hamburguesa gurmet o paella com a plat principal i crepe de xocolate amb gelat de vainilla per a acabar.

Si la teua família és nombrosa aquesta pot ser una solució per a menjar per Nadal: un espai ampli i ventilat i dividit en taules amb els comensals recomanats.  Sense oblidar-nos que amb el menú infantil els més xicotets de la casa gaudiran d’animació infantil amb jocs de manera gratuïta.

Campus Nadalencs per a xiquets

El Resort Mas Camarena ha preparat 6 campus esportius, futbol, bàsquet, tennis, pàdel, dansa i gimnàstica rítmica. Per a xiquets des de 5 anys a 12 anys i en els quals podran millorar i aprendre noves tècniques de la seua disciplina favorita.

A més per als més xiquets de 4 a 9 anys comptem amb PequeNavidad, un campus amb una infinitat d’activitats, tallers i jocs relacionats amb el Nadal, crearan la seua boles per a l’arbre de Nadal fins crearan un compte raïm per a Nit de cap d’any.

Tots els campus tenen horari de matins i disposen de possibilitat de menjador i autobús.

Gaudir a l’aire lliure de les vacances

En el període de vacances dels xiquets, el Resort i tots els seus espais estaran oberts tots els dies, des del dijous 23 de desembre i fins al dimecres 6 de gener, perquè els reis de la casa gaudisquen del nostre parc infantil, instal·lacions esportives i pel seu lloc de les activitats organitzades per l’equip d’animació.

També  estarà oberta la cafeteria del Resort que enguany ha preparat una àmplia carta de desdejunis, esmorzars i berenars especials. Prendre un café a la nostra terrassa mentre els xiquets juguen en el gran parc infantil… En el nostre Resort és fàcil i segur.

Vine a gaudir d’unes festes sense aglomeracions però amb tota la màgia del Nadal!

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia