La Portaveu del PSPV-PSOE, Mª José Ballesteros, va realitzar un prec en el passat Ple ordinari de desembre dirigit a l’equip de govern. “Davant la bretxa digital i la falta de recursos per part d’alguns veïns i veïnes de Bétera, volem proposar a veure si és possible que des de l’Ajuntament de Bétera s’oferisca el servei de descàrrega o entrega del certificat digital de la Covid que ens exigeix la Unió Europea”, va pregar Ballesteros.

Per la seua banda, l’edil municipal responsable de l’àrea de Drets Socials, Maria Segura, va indicar que quan es va anunciar l’obligatorietat del passaport digital de la Covid en qui primer va pensar va ser amb els nostres majors. “Vaig despenjar el telèfon i posar-me en contacte amb la persona que duu la delegació del bar i em va dir que no hi havia problema i que, inclús ell mateix de forma altruista, s’ha posat a traure els certificats. Després em vaig posar en contacte amb la xica de l’ADL, a veure si hi havia algú d’algun Pla que tinguera un moment lliure per a anar i, igualment, jo em vaig encarregar personalment d’explicar als conserges com descarregar el certificat. D’aquesta manera, qualsevol persona que vulga tindre el certificat digital pot anar a Casa Nebot i les dues conserges tenen total accés a Internet per a traure i imprimir els certificats”, va explicar detalladament Segura.

D’altra banda, la regidora socialista va voler donar les gràcies a les veïnes i veïns de Bétera per haver-hi participat durant tot l’any en els plens assistint i fent els seus precs i preguntes. Així mateix, va voler felicitar-los les festes de Nadal i l’any nou. No obstant això, l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, li va recordar que tindrien l’oportunitat de felicitar les festes el pròxim dilluns, 20 de desembre. Doncs, està previst un ple extraordinari.

A continuació, oferim un vídeo amb les intervencions:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia