El pròxim dissabte 18 de desembre, Bétera tornarà a celebrar la seua ja tradicional Cursa de Nadal. Aquesta XIX edició tindrà un recorregut de 5 km pels carrers del nostre municipi.
Les inscripcions ja estan obertes fins a hui dijous, 16 de desembre, a les 23.59 hores.  Es tracta d’una competició urbana i a peu, en la qual poden participar persones de totes les edats que estiguen federades o no. L’eixida arrancarà des de l’esplanada de l’Albereda i conclourà en el mateix punt.
El consistori de Bétera, des de l’àrea municipal d’Esports, en col·laboració amb el CEA Bétera, BxM i COABE organitzen aquesta Cursa de Nadal tots els anys.
Les inscripcions per a la carrera de majors s’han de realitzar a través de la Web Oficial https://cronorunner.com per pagament T.P.V. (Targeta Bancària). El preu per a participar és de 5 euros.
D’altra banda, les inscripcions per a la carrera de menors és gratuïta, però hauran d’aportar un quilo d’aliments bàsics per a Càritas Bétera.
El aliments no peribles que es poden portar són els següents: cacau soluble, cartó de llet, tomaca en conserva, sucre i llegums.
La franja d’edat per a participar en la carrera de menors és dels nascuts del 2007 al 2018.
És important que el corredor/a estiguen assegurats en fer la inscripció.
Un any més, hi haurà trofeus per als 3 primers/es de les diferents categories. A més a més, per als 300 primers/as a arribar a Meta, hi haurà una borsa per corredor que inclou una samarreta i una borsa de clementines.
Per a l’ocasió es mantindran tallats al trànsit tots els carrers afectats per la prova i fins a la completa finalització.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia