Hui divendres, 17 de desembre, tindrà lloc la Mostra de Nadal de 2021 “La mostreta” a càrrec del Grup de Teatre de Bétera. L’esdeveniment es celebrarà a les 19.00 hores a l’auditori de la Casa de la Cultura del municipi. L’entrada és gratuïta.

Els assistents i assistentes a l’acte podran gaudir de tot el treball realitzat, per majors i xiquets, durant el curset intensiu de teatre. Les classes d’aquest curs han estan impartides per la professora Amparo Oltra, d’octubre a desembre.

Amparo Oltra és una actriu valenciana de teatre, cine i televisió, nascuda a Alcoi, la qual és bastant coneguda pel seu paper de ‘Marisol’ en la sèrie emesa per la televisió autonòmica de la Comunitat Valenciana “L’Alqueria Blanca”.
Llicenciada en Art Dramàtic per l’Escola de l’Actor de València, diplomada en teatre Clàssic per l’Acadèmia del Vers d’Alcalá i formada per mestres com José Carlos Plaza, Ernesto Caballero, Joaquim Candellas, Jose Luis Cuerda o Gracia Querejeta, ha participat en multitud de capítols d’altres sèries populars com “Cuéntame cómo pasó” (TVE), “La que se avecina” (Telecinco), “Escenas de matrimonio” (Telecinco) o “Manos a la obra” (Antena 3). També l’hem poguda veure en programes televisius com Babalá (Canal Nou).

Al cinema, compten amb la seua aparició pel·lícules com a “Cuerpo a la carta”, dirigida per Alicia Puig, i “Síndrome Laboral” de Sigfrid Monleón. Amparo Oltra complementa aquests treballs audiovisuals amb diversos curtmetratges.

A més, l’actriu forma part del repartiment de multitud d’obres de teatre de tots els gèneres. Entre els seus últims treballs es troben la comèdia musical “Amarras (Un cabaret de revista)”, el cabaret “Showtime Burlesque” o el clàssic “Los empeños de una casa”. I és que va començar la seua carrera professional amb Albena Teatre en “Joan, el Cendrós” amb la direcció de Carles Alberola i Roberto García. Així, començaria a treballar amb diverses companyies valencianes com L’Horta Teatre en “Les 3 porquetes” i en “La vuelta al día en 80 mundos”; Pluja Teatre amb “Momo” (Premi Max a Millor espectacle infantil) o Gota; La Dependent amb “El infierno de Marta” o “La sonrisa de M. Ohara”; Teatre de la Resistència amb “Alicia”. Ja a Madrid amb la Companyia de l’Acadèmia del Vers d’Alcalá va estrenar la ja citada “Los empeños de una casa” i ,posteriorment, amb Edb Group va estar de mestra de cerimònies de “Burlesque” durant tota la temporada de 2013 en el teatre Arenal de Madrid.

Les seues classes de teatre a Bétera les imparteix a través de la companyia de la qual forma part, “Creaciones Codo con Codo”.

 

 

 

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia