Hui divendres, 17 de desembre, i demà dissabte, 18  de desembre, podrem gaudir del concert benèfic i encesa de l’arbre que ens ha preparat l’Escola de Veu María José Bes.

Aquest concert té un vessant solidari, ja que servirà per a dur a terme la recollida d’aliments que organitza Càritas Bétera.

Aquest esdeveniment tindrà lloc al pàrquing del supermercat MasyMas (Avinguda Alcalde Vicent Cremades, 47).

L’horari serà de 17.00 a 21.00 hores hui divendres i d’11 a 14.00 hores demà dissabte.

Qui desitge col·laborar en aquesta campanya de recollida d’aliments podrà fer-ho donant aliments no peribles, com colacao, sucre, galetes, llegums…

Aquesta no és la primera acció solidària de l’escola de Mª José Bes.
Mª José Bes va estudiar cant en el “Conservatori de València José Iturbi” amb la professora Magdalena Tatay. Així mateix, va rebre classes en diferents cursos nacionals i internacionals d’alt perfeccionament de Canto líric i Tècniques d’Interpretació.

Des d’aquest moment fins a l’actualitat, realitza diferents concerts per tota la Comunitat Valenciana com el Palau de la Música de València, Teatre Principal de Castelló, Alacant i València. També a nivell nacional en diferents comunitats com Madrid, Barcelona, Cantàbria, Sevilla, Jaén, etc.

La seua vocació per la veu a nivell acadèmic, terapèutic, musical i interpretatiu, l’ha portada a aprofundir en la seua investigació, preparant-se en diferents aspectes:

  • Musicoteràpia
  • Diagnòstic i Tractament de les alteracions de la veu (Departaments *ORL Universitat de Pamplona Navarra, Hospital Universitari Clínic de València i Casa de la Salut de València)
  • Metodologia d’interpretació
  • Ioga de la veu
  • Trainer de PNL en Programació Neuro-lingüística i tècniques de comunicació
  • Trainer de NLP Life Training Limited amb Richard Bandler

En 2009 va fundar la seua escola en la qual actualment imparteix classes de veu parlada i cantada a persones de totes les edats i de diferents professions com a cantants, actors, professors o polítics, entre altres.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia