El regidor del PSPV-PSOE, José Miguel Granell va formular dues preguntes i un prec en el Ple ordinari de Bétera del mes de desembre.

La primera pregunta va anar dirigida a l’edil d’Obres Públiques, Gloria Campomanes. “S’hi havia contractat l’execució de l’obra de rehabilitació de les voreres de Torre en Conill per quasi 650.000 euros, perfecte. Entenem que quan ja s’està contractant l’execució és bastant imminent. Però, tenim prevista alguna inversió similar per al nucli urbà o la resta d’urbanitzacions a mitjà termini?”, va preguntar Granell.

La responsable de l’àrea d’Obres Públiques va indicar que “projectes en reparació de voreres, concretament, sí que m’agradaria dur a terme una que va des de José Sáez pel tram d’Antic Regne de València, fins a l’Avinguda Alcalde Vicent Cremades (on està l’òptica). Tota eixa vorera està per a refer. Per tant, sí que m’agradaria dins d’aquest any refer aquesta vorera. També s’invertirà 800.000 euros en asfaltat, tant en el nucli urbà com en tot el terme municipal. A més a més, hi ha un projecte que m’agradaria realitzar que és la reparació de les voreres de ‘Montesano‘, ja que estan molt mal. Crec que estan en un estat lamentable”.

L’edil socialista va preguntar-li a Campomanes si estava previst que les citades millores en les voreres de ‘Montesano‘ estigueren realitzades per al pròxim 2022. La regidora li va indicar que “2022-2023, perquè mentre es confecciona el projecte i tot… Aquest ens ha costat quasi dos anys de traure’l. Per tant, jo crec que finals de 2022 o principis de 2023 podríem ja tindre’l. No obstant, crec que hi ha una gran necessitat de reparació i pintura”.

Seguidament, José Miguel Granell va preguntar-li a la regidora d’Esports i alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, sobre les mesures Covid-19 per a la Cursa de Nadal, la qual tindrà lloc aquest dissabte 18 de desembre. “Primer preguntar quines mesures es prendran i, després, cal mencionar que malauradament aquesta vesprada hem rebut la informació de què tornem al risc alt perquè ja s’estan acumulant els casos i no sé si per això es modificaran les mesures. A més, com veig que per a les inscripcions dels adults s’abona una quantitat de diners, no sé si en el cas de no realitzar-se finalment la cursa es reemborsaria aquests diners”, va comentar el regidor.

“Se prendran les mesures que ens marca la Conselleria i, per descomptat, les complirem. Sí que està el logo de Càritas en el cartell anunciador de la cursa per al quilo solidari que duran els xiquets participants, ja que aquests no paguen inscripció. Els adults són qui fan un pagament d’inscripció. Si la Conselleria no marca que s’hagen d’anul·lar o suspendre els esdeveniments, la cursa de Nadal es celebrarà com està previst al calendari. A més, l’any passat ja no es va poder realitzar i pensem que, com es duu a terme pel nucli urbà, és un esdeveniment esportiu molt bonic pel seu recorregut i convide a participar en ella perquè es compliran totes les mesures sanitàries que ens marca la conselleria de Sanitat. Per descomptat també que, quant al repunt que s’està fent estarem atents i seguirem totes les indicacions i mesures que ens indiquen des de Conselleria”, va explicar la primera edil de la corporació.

Verdevío també va mencionar que en el cas que se suspenguera la cursa, els diners de les inscripcions dels adults es reemborsaria.

Finalment, Granell va fer un prec. “Si recordaran, fa uns plens, en l’acta del Ple Ordinari del 5 de juliol el grup socialista va demanar que es corregira perquè hi havia una errada en la pàgina 40. Es va tornar a plenari i es va aprovar correctament, però hem vist que a l’apartat d’actes de la pàgina web de l’Ajuntament està penjada la versió errònia. Per aquest motiu, preguem que es penge la correcta”, va declarar el regidor socialista.

En aquest sentit, el secretari va confirmar que, efectivament, en el ple següent es va rectificar i aquesta rectificació es va incorporar i que, possiblement, quan es va penjar al web es va publicar erròniament la versió equivocada i que es comprovaria i canviaria.

A continuació, adjuntem un vídeo amb les diferents intervencions:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia