Hui dissabte 18 de desembre, Bétera tornarà a celebrar la seua ja tradicional Cursa de Nadal. Aquesta XIX edició tindrà un recorregut de 5 km pels carrers del nostre municipi. L’eixida dels menors d’edats tindrà lloc a les 17.00 hores en el recinte de l’Albereda. Posteriorment, a les 19.00 hores, serà el torn per a l’eixida dels adults.
Com és habitual, les inscripcions per a la carrera de menors ha sigut gratuïta, aportant un quilo d’aliments bàsics per a Càritas Bétera. Els aliments no peribles que es poden portar són els següents: cacau soluble, cartó de llet, tomaca en conserva, sucre i llegums. La franja d’edat per a participar en la carrera de menors és dels nascuts del 2007 al 2018.
D’altra banda, el preu per a participar els adults ha sigut de 5 euros.
Es tracta d’una competició urbana i a peu, en la qual poden participar persones de totes les edats que estiguen federades o no. L’eixida, com ja hem mencionat anteriorment, arrancarà des de l’esplanada de l’Albereda i conclourà en el mateix punt.
El consistori de Bétera, des de l’àrea municipal d’Esports, en col·laboració amb el CEA Bétera, BxM i COABE organitza aquesta Cursa de Nadal tots els anys.
És important que el corredor/a estiga assegurat en fer la inscripció.
Un any més, hi haurà trofeus per als 3 primers/es de les diferents categories. A més a més, per als 300 primers/as a arribar a Meta, hi haurà una borsa per corredor que inclou una samarreta i una borsa de clementines.
Per a l’ocasió es mantindran tallats al trànsit tots els carrers afectats per la prova i fins a la completa finalització.
D’altra banda, cal indicar que l’organització de la prova complirà i farà complir les mesures sanitàries pertinents establides per la conselleria de Sanitat, a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19, perquè la cursa es puga realitzar sense cap problema.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia