El Consistori de Bétera, al costat de l’Associació de Comerciants del Bétera (ACB), ha preparat per a aquest Nadal un taller de manualitats perquè els més xicotets es divertisquen mentre els pares realitzen les seues compres nadalenques en els comerços locals del municipi. D’aquesta manera, es pretén fomentar i apostar pel comerç local de la localitat.
Aquest taller es durà a terme els pròxims 22 i 29 de desembre en les instal·lacions de l’edifici de Casa Nebot (carrer Estació, 5). L’horari del taller de manualitats serà de 17.00 a  20.00 hores.
Aquesta activitat serà impartida per monitors qualificats. Durant les dues jornades es realitzaran manualitats nadalenques i jocs, entre d’altres. Totes aquestes activitats es duran a terme complint les mesures sanitàries pertinents, establides per la conselleria de Sanitat a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19.
L’aforament és limitat i l’activitat és gratuïta. Les inscripcions es deuran formalitzar a través del següent correu electrònic: extraescolar@lauter.es. En el correu que les persones interessades envien caldrà indicar el següent:
– Activitat a Bétera
– Data triada
– Nom xiquet/a
– Edat
– Persona sol·licitant
– Telèfon de contacte
Cal indicar que no és el primer taller que el consistori i l’Associació de Comerciants de Bétera realitzen enguany, de manera conjunta, per a fomentar l’associacionisme i el comerç local. Amb motiu de l’actual campanya de Nadal, des de l’àrea municipal de Comerç es va realitzar fa unes setmanes un Taller d’Aparadorisme gratuït, dirigit a tot el comerç local de Bétera.

El curs va estar impartit per Miguel Bort Muñoz, llicenciat en gestió comercial i màrqueting per ESIC, consultor, formador i divulgador, aparadorista i escriptor de temes relacionats amb màrqueting i retail i amb una dilatada experiència professional. El curs va tindre lloc, concretament el passat 29 de novembre, també a l’edifici de les instal·lacions de Casa nebot. En ell van participar diferents comerços locals de tot el municipi i van col·laborar altres, cedint el material del seu establiment perquè el professor de la formació poguera muntar un aparador com exemple, durant la jornada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia