El Cor Cantare Aude de Bétera oferirà hui dissabte, 18 de desembre, un concert de Nadal. Aquest concert serà a les 19.00 hores a l’església de la Puríssima del municipi (carrer de l’església). El cor estarà dirigit per Míchel Cervantes i Vila.

Aquest concert serà a benefici de Càritas Bétera.

El Cor Cantare Aude va nàixer el 4 d’octubre de 2019, en una reunió on els temes de conversa flueixen, els silencis i les paraules cobren autèntic significat.

​Davant un suggeriment del director, la formació es va plantejar la possibilitat de crear un cor diferent, un cor que permetés arribar on no hem arribat, amb un repertori segur, animat, i sobretot… que suposara un nou repte.

​La reunió no va donar-se per finalitzada fins a tindre el projecte esbossat i l’acta fundacional signada.

En paraules del director-fundador Míchel Cervantes Vila: “l’objectiu d’aquest cor, segons el meu criteri, és comptar amb gent implicada i compromesa, i seria “requisit desitjat” que tota persona decidida a pertànyer a aquest grup intente, d’un assaig a l’altre, interpretar individualment el seu paper”.

Aquest cor és fonamentalment un grup d’afeccionats a la música coral que gaudeixen cantant sarsuela, òpera, sacre, música lleugera, i que com a nexe d’unió tenen al seu amic i director fundador.

​El cor compta amb socis que han començat en el món coral recentment, uns altres atresoren més de 25 anys d’experiència, però tots convençuts que el bon ambient ve dels bons assajos, dels bons concerts, de l’esforç personal, del treball col·lectiu, de la implicació i del compromís. La resta arriba per afegiment.

Recorrent a l’aforisme llatí “sapere aude” (atreveix-te a saber), la formació ho va adaptar i va sorgir “atreveix-te a cantar”, a desafiar els teus límits.

Cantare Aude va començar els seus assajos el 19 de novembre de 2019 amb molta il·lusió i amb ganes de sorprendre.

​El 28 de gener de 2020, el cor, va iniciar els seus assajos en l’espai municipal cedit a l’edifici de Casa Nebot (carrer Estació, 5). Ara, aquests assajos es realitzen a l’antic aulari de Josefa Guardiola, cada dimarts, a les 19.45 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia