L’Orquestra Juvenil i la Banda Juvenil del Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) oferiran aquest diumenge, 19 de desembre, el seu tradicional Concert de Nadal.
Aquest esdeveniment musical tindrà lloc a les 12.00 hores, a l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera. L’entrada és gratuïta.
L’Orquestra Juvenil del Centre Artístic Musical de Bétera estarà dirigida per Monti Tortajada i Fernández. D’altra banda, la Banda Juvenil del Centre Artístic Musical de Bétera estarà dirigida per Alfonso Bautista i Piquer.
Aquesta cita és ja tradicional per a la nostra societat musical, però sols és una de les activitats programades pel CAM. Doncs, hui dissabte, a les 12.00 hores, tindrà lloc també a les instal·lacions de Casa Nebot, un concert del Cor del Centre, dirigit per Pepa Campos.
A més a més, també s’estant duent a terme les audicions de les distintes agrupacions del centre a la sala d’assajos de l’escola. La primera d’aquestes audicions va tindre lloc el passat 15 de desembre, de la mà del piano. Ahir divendres va ser el torn per a l’audició professional i cambra. L’audició de flauta es durà a terme el pròxim dilluns, 20 de desembre, a les 19.00 hores. Les audicions de percussió i trompeta seran el dimecres 22 de desembre a les 18.30 hores i a les 20.00 hores, respectivament.

D’altra banda, el dimarts 21 de desembre tindrà lloc el Festival de Cors de l’Escola del centre a les 18.30 hores. Serà també a l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera. Finalment, el dimarts 28 de desembre tindrà lloc el Concert de Nadal de l’Orquestra de Corda del Centre Artístic Musical de Bétera, dirigida per José Antonio Cavero i García, i de la Banda Simfònica, dirigida per Pere Vicente i Alamà.

D’aquesta manera, un any més, el Centre Artístic Musical de Bétera ens delectarà amb diferents activitats, les quals seran una mostra de tot el treball que realitza la societat durant tot l’any a través de la seua escola i les seus diferents formacions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia