La maga i il·lusionista, Patricia Ferrero, ens presentarà aquest diumenge, 19 de desembre, el seu espectacle “de bruixa a maga”.

Es tracta d’un espectacle que va més enllà del truc, amb una aposta original i divertida. Aquest show tindrà lloc a les 18.00 hores, en l’auditori de la Casa de la Cultura de Bétera. L’entrada és gratuïta. D’aquesta manera, grans i menuts podran gaudir d’una vesprada divertida.

Patricia Ferrero és una il·lusionista valenciana que enfoca tota la seua energia a estudiar, assajar i crear espectacles i efectes inèdits que meravellen a tot tipus de públic. Des de molt jove dedica el seu temps a la millora de les seues habilitats escèniques a través del teatre i la seua assistència a multitud de congressos de màgia. Va començar així a realitzar espectacles propis per tota la comunitat i a elaborar il·lusions i números originals, elegants, sensibles, emotius i divertits. En els seus espectacles va més enllà del truc amb la seua posada en escena i plena de riures, naturalitat i fantasia en el lloc on actua.

Entre els seus projectes més importants destaquen encarregar-se del Magic Museum by Yunke de Penyíscola i participar com a col·laboradora especial en la segona temporada del programa de televisió Magnifics d’À Punt. També es dedica a la regidoria i/o tècnica audiovisual d’espectacles de màgia d’altres professionals i col·labora en la part creativa d’aquests a través de la seua xicoteta productora de projectes màgics SiempreMagia Producciones.

SiempreMagia és una xicoteta productora de projectes audiovisuals màgics que naix a partir de la formació en Realització de projectes audiovisuals i espectacles. D’aquesta humil productora formada per Patricia Ferrero i el seu equip tècnic es formen projectes que ajuden a altres professionals del món de la màgia. Des de l’enregistrament i edició de xicotets documentals i trailers d’espectacles particulars fins a la realització de la tècnica audiovisual en directe.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia