Des de fa unes setmanes, als carrers de Bétera ja es viu un ambient nadalenc. El passat divendres, 10 de desembre, es va procedir a l’encesa de llums als diferents carrers del municipi. Aquestes llums s’han col·locat en algunes vies principals i en carrers on es concentren més comerços. I és que es tracta d’una iniciativa impulsada principalment pel departament municipal de Comerç, amb la finalitat d’ambientar el poble i animar els veïns i veïnes a realitzar en els comerços locals les seues compres nadalenques, tot baix una actitud responsable i conscient respecte a la pandèmia que estem vivint a causa de la Covid-19.

A més a més, enguany, davant la porta de l’església de la Puríssima (en els porxets), s’ha instal·lat un naixement de grans mesures. Així, les veïnes i veïns poden visitar-lo quan vulguen. Cal recordar que les nostres esglésies també munten cada any els seus bonics naixements. A banda, també trobem el naixement ubicat als jardins de l’edifici de Casa Nebot.

A les portes de la Casa de la Cultura s’ha ubicat un arbre de grans dimensions i un altre dins, davant el bar de la llar dels jubilats. Aquest últim està creat de manera artesanal per un grup de veïnes i veïns de la població. Les bústies reals tampoc falten enguany, en diversos punts del terme municipal. S’ha instal·lat cinc bústies reals perquè els xiquets i xiquetes de Bétera depositen les seues cartes i els arriben als Reis Mags d’Orient: bulevard, glorieta del calvari, centre comercial de Mas Camarena, la plaça Verdum de Torre en Conill i la zona comercial de Torre en Conill.

Així mateix, s’han plantat flors de pasqua en jardins i jardineres.

En definitiva, qui passege pel poble de Bétera podrà respirar ja aquest ambient nadalenc. Doncs, a aquestes ornamentacions, se li suma els aparadors dels comerços locals els quals ja llueixen el seu costat més nadalenc.

A continuació, oferim una fotogaleria d’imatges on es fa palpable l’ambient nadalenc:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia