El CEA Bétera Triatló està de nou d’enhorabona. I és que ha sigut guardonat amb el nivell d’excel·lència OR per la Federació Espanyola de Triatló (FETRI). Aquesta federació posa en valor la “Excel·lència de les Escoles de Triatló” a Espanya.
D’aquesta manera, es reconeix la impecable labor per la promoció i la formació de joves triatletes a Bétera.
El pròxim 15 de gener, el club rebrà aquest guardó amb vigència durant la temporada 2022 en el Comité Olímpic Espanyol.

 

L’escola del CEA Bétera Triatlón, amb més de 130 alumnes des de multiesport a cadets, ens brinda un esport on es practica la natació, el ciclisme i la carrera.
En ella hi ha una proporció de 50% en xics i xiques i compta amb un horari adaptat a les extra escolars entre setmana.

A més a més, està formada per professors titulats i amb molta experiència.

El projecte d’aquesta escola és crear un grup d’entrenament sòlid de sub23 – absoluts a mitjà termini nodrit dels seus esportistes cadets, així com enfortir el seu club per a situar a la Comunitat Valenciana en la disputa dels clubs valencians. També es pretén dotar d’eines als seus esportistes per a créixer a nivell nacional-internacional.

La companyonia entre els esportistes de diferents escoles, el respecte als jutges i la integració de diferents col·lectius a la competició de manera normal, s’afigen altres propis com l’esport femení (una paritat al 50% en xics i xiques a l’escola), la participació com a agent social en el municipi (participant en reunions sobre el futur del ‘Barranc del Carraixet’, o ‘Jornades Esportives dels Col·legis’) i el desenvolupament de programes de conscienciació vinculats a l’educació viària i l’ecologia.

CEA Bétera representa i fomenta tots aqueixos valors amb la seua filosofia de club, característica que els fa diferents als altres. D’aquesta manera, és una escola compromesa i plena de valors.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia