La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica destinarà 250.000 euros a ajudes per a la formació, divulgació i altres actuacions en matèria de responsabilitat social durant l’exercici 2022.

Les subvencions, tal com publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), s’adrecen a associacions i organitzacions sense ànim de lucre amb domicili social a la Comunitat o que disposen d’una seu central o d’una delegació permanent al territori valencià; també a municipis, mancomunitats, entitats locals menors, àrees metropolitanes i consorcis.

Cada entitat beneficiària podrà accedir a una quantia màxima de 5.000 euros per fer accions formatives i de divulgació sobre responsabilitat social.

En matèria de formació, són objecte de subvenció les activitats com ara congressos, jornades, trobades, conferències, xerrades o taules rodones. En l’àmbit de difusió, s’inclouen les campanyes d’informació a qualsevol mitjà de comunicació, incloses les xarxes socials i les noves tecnologies de la informació, així com l’edició de publicacions (llibres, guies, fulletons, cartells, etc), tant a format paper com a digital.

Així mateix, serà subvencionable l’elaboració de plans de responsabilitat social per part de les entitats locals.

Les sol·licituds es podran presentar des del 17 de gener fins al proper 16 de febrer de 2022, ambdós inclusivament, de manera exclusivament telemàtica, a través de la Seu Electrònica de la Generalitat, accedint al cercador de tràmits i serveis a la URL

http://www.gva.es/es/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/tramites_servicios o a la URL http://sede.gva.es/es.

Més informació de la convocatòria: consultar ací

Imprimir article
Comenta aquesta notícia