Hui dilluns, 20 de desembre, tindrà lloc un Ple Extraordinari en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Bétera, ubicat al Castell de la localitat.

Aquest es durà a terme a les 18.00 hores i està obert a totes les veïnes i veïns del municipi, respectant sempre les mesures establides a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19. Posteriorment, serà emés en diferit pels canals oficials del consistori. El nostre equip també informarà d’allò que es parle.

A continuació oferim l’ordre del dia, on es plasma un assumpte que ja es va anunciar en el passat ple ordinari de desembre. Perquè, la responsable d’Urbanisme, va indicar que al ple extraordinari del 20 de desembre volia portar les bases de programació del R-10. Aquestes declaracions les va realitzar durant el torn de precs i preguntes, quan l’edil de Compromís, José Rodado, li va preguntar sobre el desdoblament de la carretera de Mas Camarena-Torre en Conill.

Ordre del dia

1. PRIMER. TRESORERIA.- Expedient d’Aprovació definitiva de la Modificació de l’Ordenança Fiscal nº1, Reguladora de l’Impost de Béns immobles (IBI).
2. SEGON. CONTRACTACIÓ.- Aprovació de la contractació, procediment obert, tramitació ordinària i regulació harmonitzada, de “Servei de recollida i transport de manera separada de les fraccions de residus domèstics (RSD) i neteja de vies i espais públics (*LVP) del municipi de Bétera”,
Expedient CA 20-2021.
3. TERCER. URBANISME.- Aprovació de les Bases de programació que han de regir la contractació de l’agent urbanitzador del Sector R-10 de Bétera.
4. QUART. URBANISME.- Aprovació de declaració de caducitat de l’expedient de resolució de la condició d’Agent Urbanitzador del Programa d’Actuació Integrada de la Unitat d’Execució “Lloma del Mas Redelimitada Restant” i incoació de nou expedient de resolució de l’adjudicació del Programa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia