Sobre les 08.20 hores, l’equip de Betera.com ha rebut un missatge d’un lector veí de Llíria informant-nos d’un succés al seu municipi. Segons ens ha informat, al voltant de les 08.00 hores del matí, un autobús ha esclatat en flames prop de l’entrada a la capital de la comarca del Túria. Així ho podíem comprovar també a través de la imatge que ens ha enviat (1ª imatge adjunta a la notícia).

Concretament, el succés ha tingut lloc al Carrer Censals, a uns pocs metres abans d’arribar a l’altura de la parada de l’autobús, aproximadament enfront del carrer Ponent.

Segons sembla, i mancant confirmació oficial, l’autobús amb direcció Llíria-València ha pogut patir una fallada tècnica que ha provocat un curtcircuit i el consegüent incendi del vehicle. Els bombers han reduït l’incendi de la manera més ràpida possible i, per sort, tan sols s’han produït danys materials i cap persona ha resultat ferida. Doncs, segons hem pogut saber, el vehicle no portava passatgers.

Tal com mostrem en les imatges que hem pogut realitzar més tard, l’autobús ha resultat totalment calcinat. Sembla que només s’ha salvat la part inferior, encara que també ha patit danys. Posteriorment, alguns treballadors municipals han procedit a netejar la zona, en la qual es podia notar una intensa olor a cremat després de l’incendi del vehicle.

A continuació adjuntem també una imatge més enviada pel citat veí i lector de Llíria i tres imatges realitzades pel nostre equip de redacció. En la següent galeria es pot veure el fum negre que ha deixat a la zona l’autobús mentre es cremava i l’estat en el que ha quedat després que els operatius pertinents apagaren el foc.

Així mateix, també compartim seguidament un vídeo que ens ha arribat per WhatsApp i que s’estan difonent a través dels diferents canals de Xarxes Socials:

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia