Un veí de Bétera ens ha enviat unes imatges realitzades aquesta setmana, en les quals es veuen unes pintades en els murs del Col·legi Educatiu d’Infantil i Primària Lloma del Mas on s’incita que no es vacune als xiquets.

El veí indica el següent en la seua nota enviada:

“Això ha ocorregut aquesta setmana passada en el CEIP Lloma del Mas, Bétera. Algun degenerat ha perpetrat aquest atemptat contra la Salut i la propietat pública i ha tractat d’acoquinar a menors d’edat. És un delicte, es mire per on es mire.
L’ajuntament de Bétera encara no s’ha pronunciat sobre aquest tema per a denunciar els fets, ni explicar-nos si pretenen dur a terme les accions legals necessàries”.
A continuació, adjuntem les imatges anteriorment citades:

Pese que el nombre de vacunats a Espanya és major que el dels no vacunats, existeixen moviments antibovina que han alarmat sobre la vacunació en els menors. En aquest sentit, a causa dels dubtes que es puguen crear, el Ministeri de Sanitat del Govern d’Espanya ha publicat un document on informa i aclareix totes els citats dubtes que puguen sorgir sobre aquest tema.

En aquest document, es comenten algunes dels dubtes més usuals en relació amb la vacunació de la població infantil entre 5 i 11 anys per les
quals consulten les famílies, els ciutadans en general, i també les i els professionals que els atenen. Aquest apartat de “preguntes i
respostes” s’anirà actualitzant en les pròximes setmanes: clic ací.

El principal estudi que ha permés autoritzar l’ús de la vacuna d’ARNm, Comirnaty 10 μg/dosi, per a previndre la COVID-19 en xiquets i xiquetes de 5 a 11 anys mostra que l’administració de dues dosis d’aquesta vacuna és segur i eficaç en aquest grup d’edat, segons indica el Ministeri en el document citat.

El fragment de la nota que adjuntem en aquesta notícia, enviada pel veí, està transcrita tal qual. No ens fem responsables de les paraules abocades en ella. No obstant això, estem oberts a qualsevol aclariment o rèplica per part de les institucions que puguen veure’s implicades.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia