El carrer San Francisco de Bétera està sent protagonista hui dimecres, 22 de desembre, i no precisament per una bona notícia. Segons hem pogut saber, una dona ha matat a martellades al seu marit després d’una discussió en el domicili familiar, situat en la citada via.

Diverses patrulles de la Guàrdia Civil i la Policia Local han acudit ràpidament al lloc després que els veïns avisaren i cridaren a la reguarda de la Policia Local  i al telèfon d’emergències 112 perquè, suposadament, han sentit crits. Un dels veïns de la parella hauria anomenat a la Policia Local de Bétera minuts abans de les deu del matí per a alertar d’aquests crits.

Segons la informació d’última hora, els primers agents de la Guàrdia Civil que han arribat a l’habitatge han detingut a la presumpta homicida després de trobar el cadàver de l’home, d’uns 60 anys, dins de la casa. Pel que sembla la presumpta homicida no té antecedents per violència domèstica.

Quan sapiem més sobre aquest assumpte ampliarem la informació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia