Un any més, l’Associació de Comerciants de Bétera ha preparat diverses accions per al Nadal. Encara que enguany continua sent diferent, la il·lusió no es perd.

D’aquesta manera, s’ha posat en marxa  el ja tradicional Sorteig de Caixes de Nadal.

Com cada any, hui dimecres 22 de desembre, se realitzarà el sorteig de 130 caixes de Nadal.

Les bases es poden consultar en el següent enllaç: Bases del Sorteo de cajas de Navidad (1).

El sorteig tindrà lloc a les 14.00 hores del citat 22 de desembre i es podrà seguir en directe per Facebook en @aso.betera.

Els “vales” premiats s’extrauran un a un, per una persona seleccionada qui realitzarà l’extracció de bitllets de manera anònima i aleatòria.
Amb això es pretén garantir la plena transparència en el sorteig. S’extrauran tres bitllets d’entre els depositats per cada associat, el primer com a guanyador i els següents com a reserves en cas del localitzar al guanyador, seriosa adjudicat als suplents per ordre d’extracció.
L’ACB realitzarà una llista amb els premiats, i procedirà a comunicar als comerços participants, perquè procedisca al lliurament al guanyador. En l’acte de lliurament, serà necessari que es realitze una fotografia de la persona guanyadora rebent el premi.

Tots els detalls es troben especificats en les bases.

A més a més, els comerços locals associats també tenen una planta nadalenca al seus establiments, per a oferir un ambient típicament nadalenc.

Els comerços associats a l’ACB han oferit la possibilitat als seus clients i clientes de participar en aquest sorteig per a obtindre regals consistents en lots de Nadal. Els clients que han volgut participar han comprat en algun dels comerços locals associats i complimentat uns butllets que l’establiment associat li ha entregat. La promoció està dirigida a les persones físiques majors de 18 anys amb DNI o NIE en vigor, o menors d’eixa edat amb autorització dels seus pares o representants legals i amb plena capacitat d’obrar, que residisquen en territori espanyol, i que siguen clients dels comerços associats a l’ACB.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia