Amb el nom de “Nadal al comerç local de Bétera“, l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) ha tornat a convocar el seu concurs d’aparadors de Nadal entre els seus comerços associats. Aquesta iniciativa es durà a terme per segon any consecutiu. Aquesta acció compta amb el suport del consistori, el qual va posar en marxa fa unes setmanes un taller d’aparadorisme per als comerços de Bétera de cara al Nadal, en col·laboració de l’ACB.

Com ja hem mencionat, la participació al concurs d’aparadors ha estat oberta a tots els comerciants associats a l’ACB.

Els aparadors objecte d’aquest concurs han de contindre mínim un element relacionat amb el Nadal (arbre de Nadal, Pare Noel, Reis Mags, etc.) i també, mínim, un producte relacionat amb el seu establiment (un conjunt de roba en el cas d’una botiga de roba, una joguina si es tracta d’una botiga de joguines, productes relacionats amb el cabell si es tracta d’una perruqueria, etc).

La participació al concurs comporta l’acceptació de les bases, a les quals es pot accedir a través del següent enllaç: Bases concurs aparadors 2021.

Els comerços participants tenen fins a hui dijous, 23 de desembre, al matí per a poder preparar el seu aparador i així, el jurat a la vesprada de hui podrà visitar cada aparador i valorar-lo adequadament.

Els aparadors que no estiguen completament preparats, seran desqualificats.

El jurat estarà format per membres de la Junta de l’ACB i de la comissió de treball d’aquest concurs, que no participen en el citat concurs.

El dilluns 27 de desembre es donarà a conèixer el veredicte a través de les Xarxes Socials i Canals Oficials de l’ACB.

Els criteris de valoració del jurat seran:

– Originalitat

– Ús dels elements decoratius nadalencs.

– Ambientació nadalenca.

-Donat que es deuen incloure objectes propis de l’activitat del comerç participant, per estar en igualtat de condicions, si participen diversos comerços d’una mateixa activitat, es tindrà en compte una valoració per grups (moda, salut, bellesa, llar, farmàcies).

El concurs premiarà als 3 aparadors més ben ambientats i que més s’adeqüen als criteris de valoració, anteriorment citats. Els premis seran els següents:

-PRIMER PREMI: Val de 250 euros a gastar en el comerç local

-SEGON PREMI: Val de 150 euros a gastar en el comerç local

-TERCER PREMI: Val de 75 euros a gastar en el comerç local

L’entrega de premis es comunicarà prèviament als guanyadors.

Els aparadors que participen enguany són els següents:

1. Kompy’s.
2. Ocho Pulgadas.
3. Modes Cecilia.
4. Bambi.
5. Lara Children’s.
6. Més que flors.
7. Menuts Bétera.
8. Nou Estil, peluqueria Unisex.
9. Tu buho chic.                                                                                                                                                                                                                                  10. Mercería Mayte.                                                                                                                                                                                                                          11. Farmacia Daries.                                                                                                                                                                                                                     12. Carlin Bétera.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia