L’Ateneu de Bétera inaugurà aquest dijous, 23 de desembre, la seua Fira de Liibres Nadal. Serà hui, a les 19.00 hores, a les instal·lacions de l’Ateneu (Plaça del Mercat, 5) amb la presentació de Mirades7una revista d’abast comarcal editada per l’Institut d’estudis Comarcals del Camp de Túria
Es tracta d’un regal de lectura d’alta qualitat, d’una banda pel seu contingut: la sostenibilitat, i la por que encara provoca la paraula i més encara acomplir els mínims per aconseguir-la; l‘escola i unes quantes mestres republicanes, valentes i coratjoses, que es van comprometre amb fermesa per l’escola i per l’ofici d’ensenyar. 
De l’altra, el motiu pel qual té gran valor és la bellesa, l’estètica i la composició de la revista, a partir de les escultures de Benja Carreres i el magnífic treball de la impremta Vimar que va tenir molta cura en cada detall de l’edició.

 

En aquesta presentació intervindran: Antoni Marzo (biòleg, ecòleg, botànic), Rosa Dasí (historiadora) i Albert Dasí (mestre).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia